Actualiteiten

Nieuws

NIEUWS VAN BOS HARICH
Algemeen:26 april 2019

Nieuws van BOS Harich.

Afgelopen week hebben we de geheel verbouwde winkel in Harich in gebruik genomen. De winkel is uitgebreid en  voorzien van nieuwe inrichting. De winkel is volledig uitgerust met het complete assortiment van STIHL. U kunt er terecht voor alle hand gedragen tuingereedschap zowel op accu en  benzine als elektrisch. Tevens is er een grote keus in grasmaaiers van dit gerenommeerde merk van accumaaier tot zitmaaier bent u bij ons in Harich aan het juiste adres.

 

 

De CLAAS Roadshow.

Op donderdag 18 april en vrijdag 19 april hebben we een paar fantastische Claas opstapdagen mogen meemaken. Tijdens een proefrit  onder begeleiding van de tractorspecialisten van Bos hebben veel mensen op diverse Claas tractoren een  rij en bediening ervaring kunnen op doen en de Claas trekkers kunnen testen en beoordelen . De reacties waren zeer positief .

 

 

 

 

AJF Gaasterland en omstreken.

Donderdagavond mochten we zo’n 50 AJF ers  uit de regio begroeten. Het programma bestond uit de Claas Roadshow in combinatie met een presentatie over de productie techniek en  de modellen range van Claas tractoren.  Deze range bestaat uit tractoren van 50 pk  tot 550 pk. De tweede helft van de avond is verzorgd door gastspreker Anne Jansma. Hij hield een boeiende lezing over “Koeien en Kruiden” na afloop hebben we nog een gezellige nazit gehad onder het genot van een hapje en een drankje.

 

 

 

Bezig met laden