Specialist op het gebied van reiniging

Onze vestiging in Sneek is in de loop van de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialist wat betreft reinigingsmachines. Van aankoop, verhuur en leasen tot service en reparatie. U kunt altijd bij ons terecht!

Op het gebied van reiniging werken we nauw samen met Meclean Professional Cleaning. Een leverancier die betrouwbare en functionele machines levert, zonder overbodige electronica. De machines worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn net als wij klantgericht, oplossingsgericht en voelen zich verantwoordelijk voor u, de klant. Of het nu gaat om gevelreinigen, vegen, kauwgom verwijderen, vloeronderhoud of fijnstof problematiek, voor alles hebben wij de passende oplossing.


 

Verkoop & Advies

Wij verkopen een breed scala aan reinigingsmachines. Hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, hogedruktrailers, etc. Wij geven altijd advies op maat, aan particulieren en bedrijven.

Service & Onderhoud

Onze deskundige monteurs zijn gespecialiseerd op het gebied van reinigingsmachines en we kunnen u dan ook altijd op een passende wijze van dienst zijn. U kunt het gehele jaar door terecht in onze moderne werkplaats voor onderhoud en/of reparatie aan uw machine.
nieuwsoverzicht
Bezig met laden