Hogedruktrailers, trailerunits, trailerjets en trailerpacks

Meclean Hogedruktrailers, Trailerjets en Trailerpacks worden in Nederland ontwikkeld en gebouwd én worden zoveel mogelijk voorzien van mechanische techniek in plaats van elektronica. Met de unieke opties zoals SteamPLUS en/of WeedPLUS ontstaan meer mogelijkheden en kansen.

Meclean bied voor elke vraag een oplossing. Een Hogedruktrailer, Trailerjet of Trailerpack wordt klantspecifiek geproduceerd. De klant bepaalt zelf hoe een Hogedruktrailer, Trailerjet of Trailerpack wordt uitgevoerd. De revolutionaire, gepatenteerde SteamPLUS en WeedPLUS technologie maken Meclean Hogedruk trailers, Trailerjets en Trailerpacks uiterst multifunctioneel en breder inzetbaar dan een traditionele hogedruktrailer.

SteamPLUS is een hogedruk stoomtechniek die optioneel op een Hogedruktrailer, Trailerjet of Trailerpack kan worden geïnstalleerd, verbluffende reinigingsresultaten laat zien en ongelofelijk veel nieuwe mogelijkheden bied. SteamPLUS is met een simpele druk op de knop in/uit te schakelen.

WeedPLUS is een effectieve onkruidbestrijdingstechniek die ook als optie op een Hogedruktrailer, Trailerjet of Tailerpack kan worden opgebouwd en waarbij kokend water met constante temperatuur van 99,5°C wordt gebruikt om zonder round-up of andere bestrijdingsmiddelen onkruid te bestrijden.

Bezig met laden