Uitgerust met het gepatenteerde TRS (Twin Roller System)

Meclean veegmachines zijn van degelijke 'Duitse' kwaliteit, eenvoudig in gebruik en garanderen de beste veegprestatie. Op elke veeg-zuigmachine uit de Buster serie biedt Meclean als enige 10 jaar garantie op covers/kappen en 5 jaar garantie op het frame .

De Buster veeg-zuigmachines van Meclean zijn uitgerust met het gepatenteerde TRS (Twin Roller System) veegsysteem. Met dit uiterst effectieve veegsysteem wordt behalve fijne vervuiling zoals stof, fijnstof en zand ook grote/grove vervuiling zoals palletblokken, frisdrankblikjes en verpakkingsmateriaal moeiteloos opgeveegd. Meclean Veegmachines kunnen gemakkelijk hellingen oprijden, zijn geschikt voor binnen èn buiten en hebben een kleine draaicirkel waardoor ze werkelijk overal inzetbaar zijn.

Frontsweep veegmachines zijn bedoeld voor buitenveegwerk zoals vegen van bestrating, parkeerterreinen voor wegvegen van bladeren, verwijderen van sneeuw en voor het wegvegen van mos en onkruid.

Radialsweep veeg machines zijn bedoeld voor het vegen van buiten terreinen, paardenstallen, manege, koeienstallen, etc. Meer info over een veegmachine nodig? Neem dan even contact met ons op. Onze specialisten geven u graag een passend advies.

Bezig met laden