Altijd gegarandeerd . de sterkste merken. deskundig advies en de beste service

Bent u op zoek naar de voor u meest geschikte tractor? Zoekt u een landbouwmachine die perfect past bij uw situatie? Kom dan eens langs in een van onze vestigingen. Onze medewerkers adviseren u en denken met u mee, zodat u de juiste tractoren en de meest geschikte landbouwmachines in huis haalt.

Uitmuntende service

Wij geloven sterk in merken en vakkennis. Maar vooral in service. Zo leveren we duurzame kwaliteit en proberen we een goede relatie met onze klanten op te bouwen. Met man en merk IJzersterk noemen we dat.

Een aantal zaken waarop u kunt rekenen als u met ons in zee gaat: 

  • Een eigen transportdienst: Zo kunnen we efficiënt, flexibel en snel inspelen op levering van inzetmachines en afhalen van defecte machines. Zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt.
  • Moderne hightech werkplaatsen (vast en mobiel): Niet voor niets zijn we een erkend keuringsstation voor landbouw-machines en -gereedschappen. Vanuit onze moderne magazijnen verzorgen we eveneens de onderdelenvoorziening, zodat u nooit lang hoeft te wachten en er geen lange levertijden zijn.
  • Onze 24-uurs-service is beschikbaar bij technische problemen, zodat u snel verder kunt met uw werkzaamheden en de productie op peil blijft.

 

Topmerken en occasions

We zijn dealer van topmerken in de sector. Deze fabrikanten stellen al jarenlang hun vertrouwen in Bos Mechanisatie.Voor een overzicht van onze dealerschappen klik hier.

Ook voor tweedehands landbouwmachines en tractoren kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

 

dealer van:
nieuwsoverzicht
Bezig met laden