Van Bergen Friesland

 

 

Professionele Groentechniek

Bos Mechanisatie Easterein heeft in het pand gezelschap van de Tuin- en Parkmachine dealer Van Bergen. 

Bos Mechanisatie is gespecialiseerd op de Agri klanten en is full-line dealer van A-merken als Claas en Kaweco. Maar daarnaast bieden zij al jaren een pakket hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met de komst van Van Bergen wordt dit verder uitgebreid.


Samen sterk, veel te bieden!


Bos Mechanisatie is, net als Van Bergen, een dochteronderneming van Royal Reesink. De nauwe samenwerking tussen de bedrijven past in de strategie van Royal Reesink. Van Bergen is tot nu toe actief in Groningen en Drenthe en ging eerder al een samenwerking aan met Meij De Bie, tuin- en parkmachines dealer met drie vestigingen in Noord-Holland. Samen vertegenwoordigen zij in Noord-Nederland de beste merken machines voor tuin en park, zoals o.a. Toro, Stihl, en EGO Power+.


Dichtbij de klant


Directeur Reesink Turfcare Retail Noord Nederland, Jaap Kalfsbeek: “Wij willen dicht bij de klanten staan en snel kunnen inspelen op de behoeften in de markt. Kennis en kunde delen helpt daarbij. Door deze samenwerking beschikken we ook in Friesland over de juiste mensen en middelen om de tuin- en parkmachines na levering vakkundig te onderhouden en te repareren vanuit een nieuw in te richten werkplaats en bestaand professioneel magazijn.”

De particuliere- en semiprofessionele markt zal met deze samenwerking met betrekking tot de verkoop en service nog sterker bewerkt worden vanuit Bos Mechanisatie in Easterein en Harich.

Neem contact op met ons voor meer informatie:

friesland@vanbergen.nl

 

Voor onderdelen en verkoop binnendienst: Johannes Huitema (links)

Voor verkoop buitendienst: Douwe Piet Terpstra (rechts)

 

 

Bezig met laden